Graffiti is mogelijk in alle kleuren. Naast fantiesievolle afbeeldingen kan ook worden gedacht aan fotorealistische portretten of schilderingen.

Muurschilderingen kennen verschillende toepassingen. Zo kan deze dienen als versiering van een kale muur of kan het worden ingezet als tijdelijke activiteit op een evenement. Voor bedrijven kan het dienen als unieke maar vooral originele reclame uiting op een rolluik of een blinde muur aan de buitenzijde van het bedrijfspand. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de muur niet snel met ongevraagde graffiti leuzen wordt beklad.

Voor particulieren wordt graffiti veel gebruikt voor de versiering van een kinderkamer, of het vergroten van het uitzicht op een saaie schutting in de tuin. Naast dat graffiti vaak direct op de muur kan worden aangebracht kan de schildering ook worden gemaakt op een canvasdoek. Handig om te verplaatsen.

Workshops

Naast het vervaardigen van muurschilderingen voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen wij ook graffiti-workshops. Deze workshop bestaan uit een stukje teambuilding, creatieve uiting maar vooral veel plezier. De workshop kunnen worden verzorgd op locaties door heel Nederland. Bent u benieuwd, neem dan gerust even contact op met ons voor de mogelijkheden.


.